✓ Meer dan 30 jaar ervaring

✓ Aanmeten en maken in eigen beheer

✓ Comfortabel gebit voor iedereen

Bernhardt Belling

Ik ben pas tevreden als u blij bent met uw kunstgebit. Een comfortabel gebit is echt voor iedereen mogelijk!

Reviews

Indien u tevreden bent met onze dienstverlening zou u dan hiernaast uw review willen plaatsen?
 
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan gelieve dit direct aan ons te melden want dan gaan we dit alsnog oplossen.

.

Reviews

Wat vinden onze cliënten van Belling Kunstgebitten?

Woensdag 7 december 2011 – Joke Hutman-Tibben – Ommen

Geweldig Na ruim 25 jaar ellende met kunstgebitten nu eindelijk een perfect passend en ook nog heel mooi kunstgebit. Het zit perfect en voelt goed. Dank U. Groet, Joke Hutman.


Woensdag 6 juli 2011 – Albert Hof – Coevorden

Geachte heer Belling

Na jarenlang ellende met mijn protheses ca 16 jaar had ik de hoop al opgegeven totdat ik bij U terecht kwam. Ik heb nu een perfect passend onder en bovengebit en kan iedereen aanraden ook als U geen problemen hebt en een nieuw kunstgebit moet hebben
ga naar de heer Belling.  m.vr.gr.  A.Hof. Coevorden.


Woensdag 6 juli 2011 – Lammy Hof – Coevorden

Met alle respect voor de tandartsen waar ik geweest ben , niemand kon mij aan een goed passend gebit helpen. Als ik zei dat het niet goed zat kreeg ik te horen dat het mooi stond. Toen ik de moed al had opgegeven hoorde ik van Dhr.Belling.  Dhr.Belling luistert, kijkt en gaat dan pas over tot het maken van een gebit. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap genomen heb en naar Dhr. Belling ben gegaan. Nu heb ik inderdaad een gebit dat mooi staat en ook perfect zit. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Dinsdag 14 juni 2011- Thijs den Engelsman – Markelo

Geachte Hr Belling,
Ik denk dat wij niet de makkelijkste patienten waren, vooral door de slokdarmproblemen van mijn vrouw. Ik kan U verzekeren, dat wij bijzonder tevreden zijn hoe het e.e.a. is opgelost. Wij danken U voor de goede communicatie en de soepelheid met het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk, maken wij weer graag gebruik van Uw diensten.
Met vriendelijke groet,  Thijs den Engelsman


Woensdag 8 juni 2011 – De heer Benjamins – Emmen

Ik ben vandaag geweest om mijn prothese te laten rebasen…geweldig, een verademing. Ik ben weer zelfverzekerderd en het zit alsof het bij me hoort. In één woord SUPER!


Vrijdag, 29 mei 2009 – Marc Bech – Balkbrug

Beste meneer Belling,
Het gebit van mijn oude tante knapte in het weekend in twee stukken. U hebt het voor haar vakkundig gerepareerd, maar adviseerde wel om dit twintig jaar oude “hulpmiddel” te vervangen voor een nieuwe. Dat gaat binnenkort gebeuren. We vertrouwen erop dat ook dit goed komt.


Donderdag, 21 mei 2009 – Jannie Veldman – Zwolle

Wij kunnen meneer Belling van harte aanbevelen. Hij heeft mij erg snel geholpen toen mijn gebit kapot was.


Donderdag, 21 mei 2009 – Erik Delaar – Nieuwleusen

Beste heer Belling, hartelijk dank voor uw behandeling (en geduld). Mijn vrouw en ik zijn erg blij met ons gebit.